| Ваше ставлення до ЗНО | |
| |
| unk | Дата: П`ятниця, 08/05/2009, 02:12 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Гетьман
Статус: Offline
| Яке ваше ставлення до ЗНО?
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| Богема | Дата: П`ятниця, 08/05/2009, 02:39 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| взагальності як до учнів то позитивно, але те, що студенти, які хочуть другу вищу і ще раз йти на то ЗНО, то вважаю вже тупо
|
| |
| | | | |
| unk_rv | Дата: П`ятниця, 08/05/2009, 19:06 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Богема Цілком з тобою згідний. Який сенс перевіряти знання тих, які вже здавали випускні іспити в школі раніше?
На білій,як день,вишиванці блищить український тризуб.
|
| |
| | |
| unk | Дата: Субота, 29/08/2009, 03:54 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Quote (unk_rv) Який сенс перевіряти знання тих, які вже здавали випускні іспити в школі раніше? якщо вони вже все забули, то на біса це все? логіка є
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Вівторок, 13/10/2009, 13:42 | Повідомлення # 6 |
Генерал-майор
| це вже дурдом з тою освітою роблять! не розумію нашо так полегшувати оті вступні іспити, нашо країні стільки розумних людей? навпаки зробити так, шо всупити майже шо нереально, от тоді буде діло, бо тупих не братимуть і з ВУЗу виходитимуть фахові спеціалісти, а не халтурники які просиділи чи навіть не проосиділи, а прогкуляли пари, а потім такі нас лікують, нами керують і роблять свої бізнеси! це не чесно! студентами повинні вважатись вибрані, розумні люди, ті хто вчився в школі і має хороші знання. тому оце ЗНО просто до дупи! якби ше крім ЗНО були вступні іспти то так! троді було б все окей! я за шоб повернули вступні іспити і прохідний бал на йоту підняли!
|
| |
| | |
| Frida | Дата: Неділя, 13/12/2009, 11:00 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
Група: УНКівці
| Ставлення негативне,але того року в мене багато знайомих за допомогою нього вступили без хабарів,і це не якісь барани,а справді розумні люди,які мають право здобувати вищу освіту.В свій час я теж здавала ЗНО,але тоді то був лише пробний перший рік тестування,тому при вступі вони мені не допомогли(хоча здала я його дуже добре,я довго готувалась),а допомогли мамині грошики
|
| |
| | |
| unk | Дата: Неділя, 13/12/2009, 11:30 | Повідомлення # 8 |
Admin
| Frida, мені теж на них треба розраховувати, бо здавати ЗНО не буду, а на основі молодшого спеціаліста ніхто не контролює вступ
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Неділя, 13/12/2009, 11:45 | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| ну шо ви відразу гроші і гроші!!!! самі себе на це налаштовуєте! от я поступила і сесії поздавала без жодної копійки!а що стосується ЗНО, то я вже казала, шо для студентів було б добре, якби такий документ був дійсний хоча б 3 роки! а то кожного року то вчи, готуйся і запорюй свої пари!
|
| |
| | |
| unk | Дата: Неділя, 13/12/2009, 16:11 | Повідомлення # 10 |
Admin
| Quote (Богема) от я поступила і сесії поздавала без жодної копійки може й оцінки нагадаєш?Занизять так Quote (Богема) якби такий документ був дійсний хоча б 3 роки! а то кожного року то вчи, готуйся і запорюй свої пари! то хороша думка, але марно сподіватись, що до них дійде
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| Frida | Дата: Неділя, 13/12/2009, 22:39 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Ну я сесії теж без жодної копійки поздавала,але при вступі без грошей неможна було. Там зимою вже всі місця були зайняті.
|
| |
| | |
| unk_rv | Дата: Понеділок, 14/12/2009, 01:30 | Повідомлення # 12 |
Генерал-майор
| Quote навпаки зробити так, шо всупити майже шо нереально, от тоді буде діло, бо тупих не братимуть і з ВУЗу виходитимуть фахові спеціалісти, а не халтурники які просиділи чи навіть не проосиділи, а прогкуляли пари, а потім такі нас лікують, нами керують і роблять свої бізнеси! Зараз в Україні маса ВНЗів, як державних. так і приватних. до того ж їх кількість якщо й не збільшується, то відкриваються нові факульткети, з"являється велика кількість нових вільних місць на навчання. Звісно, що треба, щоб у ВНЗі вчився не кожен, а той хто має знання. Та є знову таки проблема, а що робити з тими, що нічого не тямлять (а таких буде велика кількість)?
На білій,як день,вишиванці блищить український тризуб.
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Неділя, 16/05/2010, 14:21 | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
| андрію, людина, яка нічого не тямить повинна себе готувати до того шо вона буде працвати на когось,тобто якшо я закінчила середню освіту то науковцем мені не світить, але в нашій країні, ті, які нічого не знають лізуть і перепльовують тих, в кого дійсно є голова на плечах! от наприклад, зараз в першу чергу при вступі беруть інвалідів, а потіи медалістів! то скажіть, будь ласка, економікою, освітою, політикою, ЗМІ керуіватимуть самі інваліди? я нічого не маю проти таких людей, але потрібно мати які норми, це майбутня еліта, лице нації! в першу чергу пропускатись мають медалісти, а потім невеличкий відсоток інвалідів,потім більша половина приїжджих і менша місцевих. на мою думку, такий прийом був би справедливий
|
| |
| | |
| Frida | Дата: Середа, 19/05/2010, 13:32 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Богема, На рахунок інвалідів ти правильно зауважила, їм звичайно потрібно встановлювати пільги, але не перегинати палку. Про медалістів я не згодна, коли я випускалась в нас було 2 медалістів: дочка заучки і її подружка, оцінки їм всі завищували,бо їх ще в 10 класу записали до рекомендованого списку. Тому знання потрібно перевіряти при вступі і не лише за допомогою тестувань, а й співбесід, я думаю, що це допоможе визначити список "достойніших" до вступу. А чому більше приїжджих треба?? Місцеві будуть ображатись...
|
| |
| |
|