| Де краще провести літо? | |
| |
| unk | Дата: Понеділок, 26/05/2008, 21:46 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| а де ви збираєтесь відпочивати цього літа?
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| unk | Дата: Понеділок, 26/05/2008, 21:47 | Повідомлення # 2 |
Admin
| ось так то
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| stick | Дата: Середа, 18/06/2008, 19:58 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
Група: Надійні
| краще вже на наших курортах), якщо будете у ялты кажіть) зустрінимося, поспілкуемося, а то тут майже нема ским(
|
| |
| | |
| unk | Дата: Середа, 18/06/2008, 22:56 | Повідомлення # 4 |
Admin
| А ти з Ялти? та ще й українською пишеш...капець...нажаль я далі Одеси мабуть не поїду і то під питанням...
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| AlexMentzer | Дата: Четвер, 19/06/2008, 13:18 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Генічеськ! Власне, моє рідне місто - курорт на Азовському морі, Херсонська обл.... Місто невелике, хоча влітку виростає у кілька разів))
На палю всі твої почуття! На палю осередки життя! На палю всіх, хто проти нас! І ти кричиш в останній раз!
|
| |
| | |
| unk | Дата: Четвер, 19/06/2008, 14:54 | Повідомлення # 6 |
Admin
| Але ж на Азовському рівень моря не вище банки пива без образ...і що там є для туриств?
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| AlexMentzer | Дата: Четвер, 19/06/2008, 15:11 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цікава думка.... Ти сам в це віриш? 1. Глибина моря не більше 10 м.... А ти глибше 2-3 метри нирнеш? Впевнений? Багато ж ти маєш камінців до себе прив`язати, бо це не прісна вода.... 2. Власне так, у моєму рідному Генічеську не Азовське море, а лише його затока... Знову ж таки, якщо піти на НОРМАЛЬНИЙ пляж, а не той, де більшість відпочиваючих, ти не помітиш, що море не глибоке... Просто всі ідуть на Дитячий Пляж, де, звісно, метрів сто чи більше пішки по мілі до глибини... Хай туди і ходять - народу менше на нормальних пляжах буде.... Ну, ще зовсім поряд Арабатка - там і відкрите Азовське море, і сервіс... 3. Що до сервісу власне в місті нічого сказати не можу - я все-ж місцевий(хоча вже другий рік живу в Харкові) тому сервісом не цікавлюсь.... Цією фразою ти мене не образив, а лише показав своє незнання(повторюсь, 10 чи 100 метрів чи 1км глибина - різниці нуль, якщо в тебе нема глибоководного устаткування, а якщо десь не знайшов пляж, де глибина перевищує банку пива, то просто так шукав )
На палю всі твої почуття! На палю осередки життя! На палю всіх, хто проти нас! І ти кричиш в останній раз!
|
| |
| | |
| unk | Дата: Четвер, 19/06/2008, 15:25 | Повідомлення # 8 |
Admin
| ну-ну...я би попросив...знання про ваше море є,а фраза мала переносне значення з комедійним підтекстом...Чорне море всеодно краще
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| AlexMentzer | Дата: Четвер, 19/06/2008, 15:31 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ну, це вже справа смаків... Азовське - тепліше, на Чорному - краще розвинена інфраструктура.... Та й взагалі багато різних ньюансів... Ось у Генічеську збираються збудувати дельфінарій та кілька гідропарків, набережну... Якщо це зроблять(мало віриться, хоч наче будівництво вже розпочали) - великий плюс....
|
| |
| | |
| unk | Дата: Четвер, 19/06/2008, 15:45 | Повідомлення # 10 |
Admin
| а в Мукачеві будуватимуть Льодовий Палац і він буде єдиний нормальний в Україні,бо інші(і Київський) тимчасові...
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| unk_rv | Дата: П`ятниця, 20/06/2008, 11:53 | Повідомлення # 11 |
|
Полковник
Група: Модератори
| Поподорожувати замками України. Ну там Луцьк -Клевань - Дубно - Остріг - Кременець - Вишнівець - Микулинці....
|
| |
| | |
| unk | Дата: П`ятниця, 20/06/2008, 16:04 | Повідомлення # 12 |
Admin
| І Мукачево ледь не забув замки то круто,але гроші звідки на такі подорожі?хочу в Карпати...щось мене туди манить...
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Четвер, 25/09/2008, 19:27 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
Група: Модератори
| Найкраще провести літо на моїй дачі, біля озера...Друзі, запрошую А якщо серйозно то люблю голосну музику, відкритість простору і море народу, а що це? ясно що якийсь драйвовий фестиваль...оце позитив і зарядка тілу і душі... хто подискутує?
|
| |
| | |
| КОЗАК | Дата: Неділя, 04/01/2009, 12:45 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Найкраще в селі. Природа, кущі, річка, садок .............
Повідомлення відредагував КОЗАК - Неділя, 04/01/2009, 12:46 |
| |
| |
|
 |