[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з1
Національне спілкування » ДОЗВІЛЛЯ І ВІДПОЧИНОК » Література » Чи виживе книга в умовах 21 століття? (.)
Чи виживе книга в умовах 21 століття?
unkДата: П`ятниця, 20/06/2008, 20:49 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Статус: Offline
За останны десятиріччя книги явно втрачають популярність...зрозуміло що це зумовлено новітніми технологіями,але чи правильно ми чинимо замінивши книгу компютером?Для здоров'я користі мало,але ліси врятуються...що ж робити в даній ситуації?

Лідер МГО УНК

AlexMentzerДата: П`ятниця, 20/06/2008, 20:55 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Надійні
Хм... Власне, читання звичайних книжок теж не дуже корисне дл яздоров`я(хоча не таке шкідливе, як комп`ютер)
Книжки також можна виготовляти із трав`янистої рослинності, вирощуваної на полях, що збереже ліси.
Додам, що гарна книжка легко читається як з монітора, так і в твердому вигляді, та читати зі справжньої книги все ж приємніше!

На палю всі твої почуття!
На палю осередки життя!
На палю всіх, хто проти нас!
І ти кричиш в останній раз!

unkДата: П`ятниця, 20/06/2008, 21:00 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Адміністратори
ну я б не сказав-скільки читав то з компа важче зрозуміти і взагалі незручно,а паперова легше очима сприймається і з нею хоч у туалет читати йди happy а комп,навіть ноутбук чи телефон з собою будь куди не візьмеш...та й нащо?КНИГИ-ТО КРУТО biggrin

Лідер МГО УНК

БогемаДата: Понеділок, 13/10/2008, 03:03 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Група: Модератори
Лорд нормальні люди ходять в туалет по призначенні, а ти книги читати biggrin biggrin biggrin а якшо до теми то книга не пропаде НІКОЛИ, вона завжди потребувана у різних сферах життя. а от нарахунок компа, то цілком погоджусь що читати важко, бо практично як зомбі поглинаєш букви на моніторі і думаєш не про те, що читається. А от коли ти сидиш-лежиш-стоїш і відчуваєш в руках книгу, запах сторінок і тишу то тоді твоя фантазія спрацьовує набагато краще і заодно ти отримуєш задоволеня від прочитаного. А ще коли щось цікавеньке то можна перечитувати знову і знову і скажіть мені як часто ви таке робите на компі? відповідь буде, шо рідше, аніж звичайну кгигу. За книгою майбутнє, хоча ліси дуже шкода, бо від цього потерпають люди, але таким створений світ. чимось ми повинні жертвувати: чи легенями Землі чи особисто власним зором...

Національне спілкування » ДОЗВІЛЛЯ І ВІДПОЧИНОК » Література » Чи виживе книга в умовах 21 століття? (.)
Сторінка 1 з1
Пошук: