[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з1
Національне спілкування » ДОЗВІЛЛЯ І ВІДПОЧИНОК » Кіно » Як врятувати українське кіно? (.)
Як врятувати українське кіно?
unkДата: П`ятниця, 20/06/2008, 09:13 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Статус: Offline
Наразі одною з актуальних тем в українській культурі є вітчизняний кінематограф,а точніше його відсутність...Як же виправити цю ситуацію?Чи зможе Україна колись показувати нашим дітям українські мультфільми а не російський і американський бред?чи побачимо ми ще колись в кінотеатрах імена наших акторів,режисерів...?ЩО РОБИТИ? П.С: в кого є Собор на крові-поділіться зімною! cry angel

Лідер МГО УНК

БогемаДата: Середа, 17/09/2008, 17:56 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Модератори
ну, це відносне питання.. все по-суті залежить від нашої влади. Якщо буде така як сьогодні, то ми й надалі будемо їсти цю дурню, а українську мову читати лише в титрах, але якщо до влади прийде розумна людина, яка зможе забезпечити достойні умови для знімання і випуску якісного українського кіно на всесвітню арену кіномистецтва то про наше кіно заговорять і воно стане потребуване. Образливо те, що в інших країнах на творчих людей моляться, для них створюють необхідні умови для праці. В нашій же країні богемні люди лише на словах називаються "елітою". Хоча ніхто не задумується що такі люди, це лице країни, тому відродження нашого кіно воно реальне та не зараз, наше суспільство не готове прийняти нове, своє....наші діти виростають на американських бойовиках і живуть за російськими драмами, як не печально, але це факт і потрібно це спинити. Я хочу щоб моя дитина виросла на українських фільмах і мультиках, а таких дистрофіків як "Сейлор Мун", "Покемони" взагалі повикидати і не показувати таке уродство!
Чи ж не погодитесь ви зі мною якщо я скажу що наші люди самі не хочуть сприймати наше кіно. на підтвердження цього, мабуть, всі знають відгуки на українське кіно "Штольня". майже більша частина засудила, але коли запитаєш за що? розводять руками. А чому не підтримати? не все відразу вдається, так кіно можливо має кілька своїх мінусів, проте оцініть намагання!!!!! не получиться раз, не получиться вдруге, а втретє "Оскар" зірвем, але після осудження хочеться проклясти свою роботу і виїхати за кордон посуду мити, бо тут режисер чи молодий актор - ніхто, і ніхто з ним не рахується... Шкода це визнавати, але це моя думка... sad sad sad sad sad

unk_rvДата: П`ятниця, 19/09/2008, 12:42 | Повідомлення # 3
Полковник
В цій справі потрібна цілеспрямована програма на рохвиток вітчизняного кінематографу, звісно, за підтримки з боку держави. насамперед мають екранізуватися ті сценарії, що мають історичну і культурну цінність. Це тупість "годувати" наших глядачів дурнуватими багатосерійними мелодрамами з однотипними сюжетами. Багатьом воно вже до нудоти набридло, а дивляться це чисто зі звички.

Повідомлення відредагував unk_rv - П`ятниця, 19/09/2008, 12:44

БогемаДата: Субота, 27/09/2008, 01:01 | Повідомлення # 4
Лейтенант
навіть не так із звички, як з того, що просто більше нема що дивитись! але от на рахунок того, що потрібно екранізовувати спершу історичного масштабу сценарії то я б посперечалась. Потрібно щоб наші кіностудії працювали на багатожанровість, а не лише на певну течію, бо глядач знудиться дивитись одне і теж, але коли буде вибір то і глядачам захочеться переглядати і режисерам творити, бо їхня праця стане потребуваною. от за такою схемою і буде перспектива і в українського кінематографа.

unk_rvДата: Понеділок, 29/09/2008, 12:04 | Повідомлення # 5
Полковник
А чи є в нас зараз в Україні талановиті люди, які б писали саме кіносценарії з урахуванняи усієї специфіки цього жанру?

БогемаДата: Понеділок, 13/10/2008, 03:43 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Звичайно є, але просто за реалізацію ніхто не хоче братись. на теперішній час сценарії пишуться під заказ, за який гарно заплатять, все вирішують гроші. Нема спонсора, нема сценарію, нема достойного кіна. Набридло дивитись фільми, які побудовані під один шаблон, але ризикнути і зняти щось кардинально нове всі бояться, тому то наш вітчизняний кінематограф знаходиться самі знаєм де...

КОЗАКДата: Неділя, 04/01/2009, 12:51 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Надійні
Гм......я думаю треба заборонити все російське та частково закордонне, трішки грошей, бажання і буде укр. кіно. Воно і зараз є , але дуже мало./////

Національне спілкування » ДОЗВІЛЛЯ І ВІДПОЧИНОК » Кіно » Як врятувати українське кіно? (.)
Сторінка 1 з1
Пошук: