| Українська важка музика! |
| AlexMentzer | Дата: Четвер, 19/06/2008, 13:39 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Надійні
Статус: Offline
| Дуже дивно, що в нашій країні так багато гарних рок-гуртів і про них так мало відомо! Наприклад, я для себе знайшов такі: КомуВниз - фолк-індастріал-готік рок, Київ Тінь Сонця - фолк-метал, Київ Ірій - фолк-метал(помітен вплив дум-металу), Львів Полинове Поле - дум-метал, Львів ДубБук - паган-блек, Харків Штат - дум-метал Камінний Хрест - треш-метал, Рівне Тіні Забутих Предків - паган-блек, Львів Чур - фолк-метал, останні записи схожі більш на паган-блек, але поки на них не записали вокал, раніше вокал точно був не блекерський, Херсон Flying - MDM, Київ(англ мова) Balfor - barbaric metal(англ мова) Conquest - speed/power-metal, Київ(англ мова) І це не весь список того, що мені подобається з української музики... Що подобається вам? Як просувати цю музику в маси? Бо ж в Україні безліч поціновувачів важкої музики, чимало гарних гуртів, та про ці гурти знає не таке й широке коло людей! А шкода...
На палю всі твої почуття! На палю осередки життя! На палю всіх, хто проти нас! І ти кричиш в останній раз!
|
| |
| | |
| unk | Дата: Четвер, 19/06/2008, 15:21 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
| так-гуртів багато,але їх нема кому розкручувати бо попса типу Могилевська,НЕангели,Бондарчуки і інші набагато більше грошей приносять....я рок люблю але український покищо багато не слухаю...причини-важко дістати та й якість звуку слабка...кажуть я попсу слухаю але Лама,А.Лавін,СКАЙ,Лінкін Парк,діджеї і все таке як на мене краще вищеперерахованих...доречі УНК можливо організує рок концерт і там може будуть деякі з цих груп....
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| AlexMentzer | Дата: Четвер, 19/06/2008, 15:41 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Що ж, побажаю успіхів.... Шкода, що в Харкові патріотичні гурти бувають рідко. Хоча в цьому році Тінь Сонця приїжджали - непогано зіграли, дуже сподобалось... Зал був переповнений, хоча в місті не було жодної афіші, у рок-магазинах про виступ ні хто нічого не знав, усі дізнавались через інтернет... А отже бажаючих могло знайтись іще більше... Сподіваюсь, скоро й інші гурти перестануть нехтувати Харковом.... І собі треба щось зварганити - сам пісні пишу))) Додано (19.06.2008, 16:41) --------------------------------------------- А щодо краще/гірше перерахованих - знову ж, справа смаків, для мене все як раз навпаки;) Щодо якості звуку - є проблема, пов`язана виключно з фінансовим станом даних гуртів, а не якістю їх музики.
На палю всі твої почуття! На палю осередки життя! На палю всіх, хто проти нас! І ти кричиш в останній раз!
|
| |
| | |
| unk | Дата: Четвер, 19/06/2008, 15:50 | Повідомлення # 4 |
Admin
Група: Адміністратори
| може нам гімн напишеш а то Н.Каменських і Потап так цього і не зробили... (довга історія)
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| AlexMentzer | Дата: Четвер, 19/06/2008, 15:56 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Що ж, гімнів я ще не писав.... та якщо стоїть питання: я чи хтось накшалт Потапа і Каменських... Що ж, посовий гімн народ краще сприйняв-би, та я спробувати теж міг-би...))) Можеш почитати мій віршик, який я хочу переробити на пісню.. Якщо стиль змісту сподобається, то й для вашої організації можно щось подібне придумати(звісно не з цього вірша, а щось нове)... А ось і цей віршик: http://virsh.com.ua/poems/4091
|
| |
| | |
| unk_rv | Дата: П`ятниця, 20/06/2008, 11:35 | Повідомлення # 6 |
|
Полковник
Група: Модератори
| AlexMentzer Маєш цілком і повністю рацію щодо українських рок - гуртів. Лише хочу сказати, що такі, як "Ірій", "Полинове поле", "Холодне Сонце" я скорше б відніс до готики. Особисто мені ще довподоби гурт "Емелі" або "Амелі". Це - рівненській готик - гурт. Я уявляю яка ситуація у Харкові. В нас дещо краща ситуація - доволі часто проходить фест "Курок" , а також "Лайтові" концерти. Тож тебе запрошую в гості! Взагалі ж я тут тобі кидаю кілька посилань на наші (україномовні) музичні сайти http://kurock.org.ua/ http://nashe.com.ua/ Якщо тебе цікавить українська рок - музика можу тобі записати і вислати на диску. Читав твій вірш. Файненько написано. Я сам дещо пишу...
Повідомлення відредагував unk_rv - П`ятниця, 20/06/2008, 11:36 |
| |
| | |
| AlexMentzer | Дата: П`ятниця, 20/06/2008, 20:39 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Quote (unk_rv) Якщо тебе цікавить українська рок - музика можу тобі записати і вислати на диску. Просто не можу відмовитись! На разі моя адреса: Харків, вул. Ак. Проскури, 2(ХАІ-8), к211 Олександр Мензеров Буду вдячний... Не є прихильником думки, що слухати треба ВИКЛЮЧНО українське, або що треба слухати ВСЕ українське, не зважаючи на стилі чи якість, та серед нашої сучасної музики різних рок-напрямків(найбільше полюбляю різні метали, але не тільки) часом знаходяться справжні перли! Щодо західної України - давно мрію завітати до Львова, був колись там із класом, найкращі враження... а в Рівне маю можливість з`їздити вгості до родичів, непогано було б дізнатись, які там будуть концерти у другій половині липня(звісно, із списку гуртів, що до Харкова наврядчи скоро завітають).
|
| |
| | |
| unk_rv | Дата: Понеділок, 23/06/2008, 11:47 | Повідомлення # 8 |
|
Полковник
Група: Модератори
| Тож на днях тобі запишу і вишлю. Чекай. В Рівному маєш родичів? Цікаво... А де живуть?Я то на боярці, біля ринку. Я згідний, що є і світова рок - музика просто чудова.
|
| |
| | |
| AlexMentzer | Дата: Понеділок, 23/06/2008, 21:22 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ну, чесно кажучи жодного разу до них не приїзджав... І де живуть не знаю... Якщо приїду - то мене просто зустрінуть...... Що ж, чекаю на поповнення колекції, бо покищо маю лише 2.5 Гб української музики... А вперше мене з українським роком познайомив, як не дивно(місто в мене взагалі про-російське), мій земляк. Пам`ятаю, з цілого диску для себе обрав лише кілька пісень та гурт КомуВниз. Гарна ж у них музика)))))
|
| |
| |
|
 |