| Філософські роздуми |
| Богема | Дата: Понеділок, 15/09/2008, 20:21 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Модератори
Статус: Offline
| Чи існує потойбічне життя? Чи взагалі існує життя після смерті?
|
| |
| | |
| unk | Дата: Вівторок, 16/09/2008, 18:12 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
| мабуть щось та й є потім,але перевіряти поки не хочеться...Потрібно хоча б тут достойно прожити відведений час...
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Вівторок, 16/09/2008, 18:16 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| та то так, але всерівно цікаво як там... мені завжди здавалось що люди помираючи зароджуються в лоні і починається життя все спочатку тільки не тим ким був раніше... це моя хвора фантазія чи так дійсно реально?
|
| |
| | |
| unk | Дата: Вівторок, 16/09/2008, 18:30 | Повідомлення # 4 |
Admin
| я що спеціаліст?в мене ця гіпотеза теж є але вона не одна...краще почитати книги про це
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Вівторок, 16/09/2008, 18:41 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| це легенький натяк на те, що я не читаю? якщо мене ше й філософією завалити то буде капець і я нічого не встигну. ти не спеціаліст, проте цікава твоя думка...
|
| |
| | |
| unk_rv | Дата: П`ятниця, 19/09/2008, 12:57 | Повідомлення # 6 |
|
Полковник
| Думаю, що існує...
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Четвер, 25/09/2008, 19:08 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Андрію, а як ти це бачиш? помер-народився?
|
| |
| | |
| unk_rv | Дата: Понеділок, 29/09/2008, 12:16 | Повідомлення # 8 |
|
Полковник
| Богема Так і бачу - людина помирає, а потім її душа через певний час (навіть століття чи тисячоліття) переселяється в інше тіло. Взагалі душа вічна вічна, а тіло лише тлінна оболонка.
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Субота, 11/10/2008, 00:43 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| тобто, ти хочеш сказати, що коли тіло зношується то душа знаходить собі нове тіло?
|
| |
| | |
| КОЗАК | Дата: П`ятниця, 28/11/2008, 19:53 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
Група: Надійні
| Смерть - це кінець
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Субота, 29/11/2008, 00:47 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Козак, чому? розглядай це як природній відхід із життя і народження ще раз, чи ти в таке не віриш?
|
| |
| | |
| КОЗАК | Дата: Понеділок, 01/12/2008, 22:34 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Щось недуже виходить вірити :-( Все (життя і смерть) - невідоме .........
Повідомлення відредагував КОЗАК - Понеділок, 01/12/2008, 22:36 |
| |
| | |
| Богема | Дата: Неділя, 07/12/2008, 01:13 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Козак, життя невідоме для тебе поки що, вірю в те, що колись і я збагну суть існування. а от смерть, на мою думку, то переродження в інше тіло, мабуть, краще, або переродження в тварину, ніколи не задумувався чому тварини (ІНКОЛИ) нас розуміють?ця гіпотеза, правда, ніким не підтверджена і не спростована, але ж якось виміряли вагу душі, а душа то вічна не може ж вона блукати в просторі і в часі, логічно? а шо то мене на філософію пробило, ой рятуйте!!!!!!!
|
| |
| | |
| КОЗАК | Дата: Неділя, 07/12/2008, 11:16 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Теорія гарна, але кількість людей збільшується, де беруться нові людські душі, з тварин ? Я думаю, що після смерті душа людини буде літати вічно в космосі, там місця багато. або переміститься в інший світ,але надіюсь не справдиться "наукова" точка зору, що душі немає і людина просто вмирає...... Ойойой..... філософія - наука, яку важко осягнути.
Повідомлення відредагував КОЗАК - Неділя, 07/12/2008, 11:31 |
| |
| | |
| Богема | Дата: Вівторок, 09/12/2008, 00:52 | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| я тут з тобою подискутую тому що людей не збільшується, а навпаки зменшується. не з тварин береться душа, бо в тварину вона вселилась, розумієш? тобто душа змінює тіло як ми оце зараз одяг, зносились джинси - купила інші, зносилось тіло, прожила життя - переселилась в інше тіло, живу нове життя. літати то прикольно але все ж це втомлює... і на рахунок науки теж не правда, тому що саме наука вивела те, що душа навіть має масу без тіла, то як потім можна стверджувати що душі не існує?
|
| |
| | |
| unk | Дата: Середа, 10/12/2008, 00:28 | Повідомлення # 16 |
Admin
| всетаки КОЗАК більш правий...Хоча це питання можна обговорювати вічно і всеодно одного висновку і згоди не буде ніколи
Лідер МГО УНК
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Четвер, 11/12/2008, 11:08 | Повідомлення # 17 |
Лейтенант
| ну так як правий, душа ж то існує так? ну а після смерті куди вона дінеться? та ж мусить собі знайти якесь тіло для існуу так як правий, душа ж то існує так? ну а після смерті куди вона дінеться? та ж мусить собі знайти якесь тіло для існування чи не так?вання чи не так?
|
| |
| | |
| КОЗАК | Дата: П`ятниця, 19/12/2008, 19:09 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Гм..... питання важке. Кожен має свою думку, тому обговорювати не тре, надовго затягнеться суперечка. Помрем, побачим що буде, можливо
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Четвер, 25/12/2008, 14:51 | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
| давай подискутуєм, от ше є така теорія що душа знаходиться не біля серця а у голові ти як на це?
|
| |
| | |
| КОЗАК | Дата: Субота, 27/12/2008, 18:20 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Душа знаходиться в голові ( в мозку ), бо там вся інформація та всі процеси керування......Душа керує тілом через мозок ( взаємо обмін інформації ) Чому не в серці, бо серце лише орган, який забезпечує рух крові. ))))))))))))
|
| |
| | |
| Богема | Дата: Неділя, 28/12/2008, 00:57 | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| але ж коли людина шось передчуває то хапається за місце біля серця проте не серце, або коли людина чимось пригнічена то кладе руку на груди зі словами "душа болить" як це все розуміти тоді? якщо мозок керує душею то чому він скеровує душу на смерть адже і мозок орган прикритий кісткою чи не так?
|
| |
| | |
| КОЗАК | Дата: Неділя, 28/12/2008, 17:56 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Ну гм...душа у мене не боліла взагалі, тому не знаю......може якийсь зв*язок між серцем і душею є, але вона навряд чи там, місця немає ггг.....ну а смерть - це лише загибель тіла, душа - вічна істотка, їй байдуже жити чи вмерти ............ Їй можна сидіти де завгодно, 10 грам не так багато ........................ але мабуть десь в одному місці знаходиться, а може й по всьому тілу ))))))))))) Я думаю що душа - це не тільки наша свідомість, там ще щось є, бо іноді таке щось зробиш, що від себе такого ніколи не очікував би ггг ( так звана підсвідомість )
|
| |
| |
|
 |